Social

#finantare #uniunea europeana #fonduri europene

Module de formare privind obtinerea de fonduri europene

Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale va organiza, in perioada 2-6 februarie, la Predeal, sesiuni de formare la care vor participa membri ai organizatiilor nonguvernamentale din domeniul activitatilor pentru tineret, reprezentanti ai institutiilor publice implicate direct in lucrul cu tinerii, precum si ai scolilor speciale pentru tinerii cu dizabilitati .

Modulele de formare intitulate “Scrierea proiectelor in context Tineret in actiune " vor fi organizate doua actiuni de instruire: “Serviciul European de Voluntariat " si “Proiecte de formare si retele".

Participantii vor afla cum se elaboreaza un proiect pentru a obtine finantare europeana , ce pasi trebuie urmati in planificarea si scrierea unui proiect, cum trebuie completate cererile de finantare. Totodata, vor fi furnizate informatii despre activitatile ce pot fi derulate in cadrul proiectelor propuse de ei si valorile promovate prin programul “Tineret in actiune".

Acesta a fost initiat de catre Uniunea Europeana si promoveaza voluntariatul, initiativele tinerilor, participarea activa a acestora in cadrul procesului decizional de la nivelul comunitatii, dialogul intercultural. In 2011, Romania are alocat un buget de 4.373.228 de euro pentru acest program, bugetul total destinat acestuia, de catre UE, fiind de 885 milioane de euro.


Citeste stirea in intregime pe Imparte.ro - Donatii online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea