Social

#circulatia trenurilor #mersul trenurilor #cfr calatori

Modificari temporare in circulatia trenurilor. Afla ce rute sunt afectate!

CFR Calatori anunta o serie de modificari in circulatia trenurilor. In perioada 15 - 30 octombrie 2012, va fi inchisa circulatia trenurilor pe ruta Medgidia - Tulcea Oras, din cauza lucrarilor de reparatii la un pod feroviar situat intre statiile Cogealac si Mihai Viteazul.

Pe ruta Medgidia - Tulcea Oras si retur, transportul calatorilor se va asigura cu mijloace auto la tarife similare cu cele de la trenurile Regio.

In perioada 15-30 octombrie vor fi anulate pe ruta Bucuresti Nord – Tulcea Oras si retur trenurile InterRegio 1981 (cu plecare din Bucuresti) si 1982 (cu plecare din Tulcea). De asemenea, intre 15 si 31 octombrie nu vor circula trenurile InterRegio 1983 (cu plecare din Bucuresti) si 1980 (cu plecare din Tulcea).

Pasagerii sunt rugati ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite informatii despre circulatia trenurilor in statiile si agentiile de voiaj CFR, la telefon 021/9521 sau sa acceseze site-ul www.cfrcalatori.ro.

Sursa foto: adevarul.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea