Social

#moda #iphone #smartphone #lugi #blugi iPhone

Moda se schimba in functie de smartphone-uri. Cum vor arata blugii din cauza noilor iPhone

Mai multi producatori de blugi din SUA au anuntat ca vor modifica designul buzunarelor de la pantaloni pentru a putea cuprinde noile modele de iPhone lansate de Apple, ale caror dimensiuni ating si diagonale de 5,5 inch, scrie Business Insider.

Potrivit mashable.com, exista informatii cum ca cinci producatori de blugi lucreaza deja la remodelarea buzunarelor de la pantaloni. Printre brandurile dispuse sa umble la design se numara Levi’s si L.L Bean. "Fara sa ne referim neaparat la iPhone 6 crezul nostru, ca si cel a lui Steve Jobs, este de a oferi produse care imbunatatesc macar putin viata consumatorilor", se arata intr-un comunicat al Levi’s, citat de Mediafax.

Si producatorul blugilor J. Crew sustine ca ia in considerare introducerea unor accesorii pentru noul iPhone 6 sau buzunare interioare pentru noile generatii de iPad.

"Mereu am luat in considerare aspectele functionale ale articolelor de imbracaminte. Bineinteles ca suntem deschisi tuturor caracteristicilor care bucura clientii, insa luam in considerare si ocazia la care blugii pot fi purtati, precum si ceea ce este nevoie pentru a putea fi purtati in fiecare zi", sustin si cei de la Lee Jeans.

Sursa foto: bullrunboots.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea