Social

#moarte tragica #selfie #deces #copil

Moarte tragica! Un copil de 14 ani, din Buzau, a decedat in timp ce-si facea un selfie

Un baiat de doar 14 ani, din Buzau, a murit miercuri noapte, in timp ce isi facea un selfie. Baiatul a mers alaturi de cativa prietenit intr-o cladire dezafectata. Cei trei prieteni au urcat la etajul doi al cladirii, de unde baiatul a cazut in gol. 

 

Politistii din Buzau au intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa.

Teribilul accident s-a petrecut in jurul orei 20:00. Baiatul in varsta de 14 ani a decedat la scurt timp dupa ce a zacut in gol de la aproape 20 de metri.

Baiatul ajunsese acolo impreuna cu trei prieteni de 14-15 ani, dupa ce escaladasera un gard, avand intentia de a-si face un selfie pe cladirea dezafectata, transmite News.ro.

La un moment dat, in timp ce era la etajul doi, unde balconul nu avea grilaj, baiatul s-a dezechilibrat si a cazut in gol.

Adolescentul a fost preluat in viata de la locul incidentului, insa a murit in scurt timp la Spitalul Judetean Buzau.

Politistii urmeaza sa-i audieze in prezenta parintilor pe prietenii copilului mort, pentru a stabili cu exactitate motivul pentru care au intrat in cladirea dezafectata si imprejurarile in care s-a produs tragedia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea