Social

Mitea si-a prelungit contractul Ajax pana in iulie 2007

Tanarul atacant roman Nicolae Mitea si-a prelungit cu doi ani contractul cu echipa olandeza de fotbal Ajax Amsterdam, intelegerea fiind valabila pana la 1 iulie 2007, relateaza agentia EFE.

Ajax a facut uz de optiunea existenta in contractul lui Mitea, conducerea tehnica fiind satisfacuta de randamentul tanarului international (19 ani), transferat vara trecuta de la Dinamo Bucuresti .

Mitea a debutat la Ajax pe 13 septembrie, in partida cu RKC Waalwijk (4-1), primul sau gol oficial fiind marcat pe 5 octombrie, in meciul cu Groningen. In 23 de meciuri, Mitea a inscris de 7 ori, fiind o revelatie a echipei antrenate de Ronald Koeman.

"Conducerea clubului Ajax a decis sa se foloseasca de optiunea din contractul lui Mitea privind prelungirea intelegerii cu inca doi ani" - se arata in comunicatul de pe site-ul clubului olandez.

Mitea este international de juniori, tineret si de seniori, unde a adunat trei selectii, debutand vara trecuta si fiind convocat cu regularitate de selectionerul Anghel Iordanescu .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea