Social

Miss Playboy 2005 este mandra de masina ei

Andreea Spataru a castigat anul trecut mult ravnitul titlu de Miss Playboy, frumusetea ei fiind rasplatita cu un premiu de vis, o masina MG Roaster Cabrio cu doua locuri. Numai ca pentru actuala vedeta a serialului "Cuscrele", difuzat de National TV , automobilul nu reprezinta intotdeauna un prilej de mandrie, ci si destule batai de cap. La sfarsitul anului trecut, Andreea, care in "Cuscrele" joaca rolul Pamelei, secretara lui George Ivascu, a facut o manevra gresita, portiera cochetei "bijuterii" avand nevoie de lucrari de reparatii in valoare de 10 milioane lei.
Anul 2006 a debutat cu un "seism" in plan financiar , masina dovedindu-se pentru Andreea un capriciu din ce in ce mai costisitor si, nu in ultimul rand, mai greu de intretinut . Aflata la Mall, unde a cutreierat magazinele, Andreea "Pamela" Spataru s-a innegrit de furie cand, la iesire, a observat ca pe usa din dreapta se "lafaia" o zgarietura de cativa centimetri lungime. Neatentia sau "atentia" faptasului i-a lasat acesteia o gaura in buzunar de inca 15 milioane lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea