Social

#miron mitrea hrebenciuc #mitrea magar hrebenciuc

Miron Mitrea: Viorel Hrebenciuc e un magar

Miron Mitrea , fostul secretar general al PSD, sustine ca poate trai fara functii de conducere in stat si se indoieste ca va candida la vreun post in conducerea partidului, la congresul din primavara.

"Functia de vicepresedinte al Senatului era o functie oarecare, care mi se parea ca mi se cuvine, dar nu era o functie de o importanta majora. Am fost vicepresedinte la Camera multa vreme. Ok, e o functie importanta, dar pot trai si fara ea", a declarat Mitrea intr-un interviu pentru Gandul.

El crede ca sustinerea PNL la guvernare, in ultimii doi ani, a fost "o prostie cat casa", care a facut ca PSD sa ia mai putine mandate decat in 2004.

"Toata lumea intelege ca anumite incoerente de parcurs ne-au facut sa pierdem... Cei doi ani, ultimii doi ani in care am sprijinit PNL la guvernare au fost in mod cert o prostie cat casa", a mai afirmat Mitrea. Fostul secretar general al PSD a precizat ca nu ii reproseaza nimic lui Viorel Hrebenciuc , artizanul acestei colaborari.

"Nu-i reprosez nimic. Viorel Hrebenciuc este un om care reuseste sa prezinte ca face mai multe jocuri decat face in realitate. N-a fost el artizanul, a fost unul dintre cei care si-a dorit acest lucru si au fost mai multi care l-au sprijinit. Nu poate sa faca nimeni nimic de unul singur", a spus Mitrea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea