Social

#suspendare presedinte #presedinte #miron mitrea #traian băsescu

Miron Mitrea: Suspendarea lui Basescu nu este o prioritate

Senatorul PSD Miron Mitrea sustine ca suspendarea presedintelui Traian Basescu nu este o prioritate, ci o discutie politica.

Afirmatia lui Mitrea vine dupa ce Crin Antonescu, liderul PDL, declarase ca in cursul acestei saptamani ar putea fi depusa si votata cererea de suspendare a lui Basescu.

"Va trebui sa vedem despre ce este vorba, ce cuprinde aceasta cerere. E o discutie care are loc in USL de multa vreme, nu stiu sa se fi luat o decizie inca. Astept sa vad. E o discutie politica, nu e o prioritate. Sigur ca atunci cand faci politica in Romania si esti la putere cu Traian Basescu presedinte, gandul sa-l suspenzi iti vine tot timpul", a declarat Miron Mitrea la RFI Romania.

"Asta nu inseamna ca si treci la treaba si te apuci de suspendare. Daca presedintele Romaniei, indiferent cum il cheama, incalca Constitutia, trebuie pornita procedura de suspendare. Daca nu, nu", a adaugat senatorul PSD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea