Social

#miron mitrea #psd #alianta #pdl #responsabilitate

Miron Mitrea nu este de acord cu ruperea coalitiei

Senatorul PSD Miron Mitrea a explicat ca retragerea PSD de la guvernare ar fi un act de lasitate si ca nu este "un tip de politica pe care il face un barbat".

Afirmatia lui Mitrea vine la scurt timp dupa declaratiile lui Marian Vanghelie, care a lasat sa se inteleaga ca PSD este pregatit oricand sa plece de la guvernare.

"Cu cat este situatia de criza mai mare, cu atat obligatiile unui partid responsabil este si ea mai mare de a incerca sa rezolve situatia. Eu nu cred ca intr-un moment de criza, niste barbati politici trebuie sa se ascunda, sa fuga de la criza, sa se ascunda dupa copac, sa spuna eu nu sunt acolo. Nu e tipul de politica pe care il face un barbat, dar sunt unii care gandesc asa", a declarat senatorul, citat de Cotidianul.

Mitrea sustine ca cea mai potrivita solutia in cazul unei crize politice este reevaluarea relatiilor dintre PSD si PDL . Totusi, el sustine ruperea aliantei in cazul in care presedintele Traian Basescu nu ar mai obtine un nou mandat. Senatorul PSD crede ca un nou presedinte ar trebui sa formeze o noua alianta.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea