Social

Miron Mitrea este candidatul PSD la Primaria Capitalei

Liderii PSD au stabilit, astazi, in cadrul unei reuniuni restranse, candidatul pentru Primaria Capitalei fiind ales Miron Mitrea , conform declaratiilor facute de surse social-democrate pentru NewsIn.

Dupa ce cu cateva zile in urma cursa pentru nominalizarea canditatului PSD la Primaria Capitalei, astazi reuniunea restransa a partidului a decis ca Miron Mitrea sa reprezinte social-democratii pentru ocuparea acestei functii, decizia urmand sa fie validata de Comitetul Executiv al PSD programat sa aiba loc in ziua de vineri.

Miron Mitrea a negat o discutie in acest sens cu liderul Mircea Geoana, insa a recunoscut ca ar fi tentat sa candideze. „Nu a fost nicio discutie in acest sens si nimeni nu mi-a propus sa devin candidat pentru Bucuresti. Daca partidul si colegii mi-ar cere acest lucru, as fi tentat sa ma gandesc serios la propunere, dar trebuie sa stiu si ce conditii ar fi“, a declarat Mitrea, citat de HotNews.

Intrebat despre o posibila candidatura a lui Miron Mitrea pentru Primaria Capitalei, liderul PSD a spus caa va fi luata saptamana viitoare in cadrul Comitetuli Executiv. Geoana a sustinut ca a citit in presa informatiile potrivit carora PSD ar putea miza pe Miron Mitrea, care in prezent este seful echipei de campanie electorala a partidului. Geoana a adaugat ca informatiile legate de o astfel de varianta nu au in spate nicio discutie in cadrul PSD. decizia final

"Nu vreau sa anticipez mai mult, dar eu ma refer la candidatul care va fi oferit cetatenilor Bucurestiului. Nu pot sa va spun mai multe, dar cu siguranta veti avea surprize, placute zic eu", a declarat deputatul social-democrat Madalin Voicu intr-o emisiune a postului de televiziune Realitatea TV, refuzand sa dea alte detalii. Despre o candidatura surpriza a vorbit si Marian Vanghelie, chiar inainte de a fi anuntat de Mircea Geoana drept cel care va intra in cursa.

In interiorul PSD au aparut disensiuni imediat dupa ce Geoana s-a grabit sa anunte candidatura liderului organizatiei Bucuresti, Marian Vanghelie, la Primaria Capitalei.

Vanghelie este contestat de aripa Iliescu, care il sustine pe senatorul Sorin Oprescu, mai bine plasat in sondaje. Presa centrala a relatat ca, din cauza acestor disensiuni, Geoana ar cauta o a treia solutie pentru primarie, care sa impace ambele tabere din partid. In context, alaturi de Miron Mitrea a mai fost nominalizat Cristian Diaconescu, insa acesta a refuzat consecvent varianta de a candida.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea