Social

#miron cozma presedintie #partid miron cozma #cozma candideaza presedintie

Miron Cozma vrea sa fie presedintele Romaniei

Anul acesta, cand se implinesc 10 ani de la mineriada de la Costesti, fostul lider al minerilor, Miron Cozma , vrea sa infiinteze un partid si sa candideze pentru cea mai inalta functie in stat.

Nu e pentru prima data cand "Luceafarul huilei" isi exprima ambitiile politice.

"Cu siguranta, in 2009, voi candida pentru Cotroceni. Chiar daca autoritatile nu-mi vor permite, impotriva deciziilor europene care au somat statul roman sa-mi ridice interdictiile, voi candida, fie si macar pentru a starni oprobriul public impotriva lor", a anuntat, intr-un interviu pentru Gandul, Miron Cozma.

Pentru ca are interdictie de a intra in Bucuresti, el locuieste in comuna Voluntari, unde face strategiile de viitor. Doreste ca formatiunea sa politica sa ii poarte numele - "Partidul Miron Cozma".

Fostul lider al minerilor afirma insa ca este convins ca i se vor baga bete in roate de catre autoritati, in primul rand de class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/frica" title="frica">frica " title="frica">frica . "Ma tin aici, ma discrimineaza. De frica. Daca le e frica de mine, sa fie sanatosi", a declarat Miron Cozma. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea