Social

Mircea Sandu la DNA

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal a fost citat in dosarul tarnsferurilor de fotbalisti, in care zece oameni importanti din fotbal sint deja urmariti penal.

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a dat marti, declaratii la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), unde a fost citat in calitate de Martor in dosarul privind transferurile de fotbalisti. In urma cu o zi, Gheorghe Dinu, fost presedinte al FC Rapid, in prezent presedinte al FC Brasov, a fost audiat de procurorii anticoruptie in calitate de martor in dosarul privind transferurile in strainatate ale unor jucatori. Dinu Gheorghe a declarat ca a fost audiat ca martor in cazul transferurilor jucatorilor Cristian Dulca si Florin Bratu.

Reamintim ca in acest dosar procurorii DNA au inceput urmarirea penala pentru inselaciune, evaziune fiscala si spalare de bani impotriva lui Ioan Becali - fost impresar, Victor Becali - impresar, Gheorghe Copos - actionar majoritar FC Rapid Bucuresti, Sica Puscoci - avocat, Mihai Stoica - fost director al clubului de fotbal Otelul Galati, actual presedinte la Unirea Urziceni, Cristian Borcea - presedintele executiv al FC Dinamo, Jean Padureanu - presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita, Mircea Stoenescu - fost presedinte la Dinamo, Gheorghe Popescu - fost impresar si Gheorghe Netoiu - fost actionar la FC Dinamo.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea