Social

Mircea Lucescu si-a facut cruce

La conferinta de presa de dupa meciul cu FC Harkov, antrenorul roman a multumit divinitatii pentru ca s-a accidentat doar un jucator, acuzindu-si adversarii pentru duritatea excesiva.

Sahtior , echipa antrenata de Mircea Lucescu, se mentine pe primul loc in campionatul Ucrainei dupa disputarea a trei etape din noul sezon. Formatia din Donetk, la care doar Rat a fost titular, n-a avut insa o misiune usoara pe terenul celor de la FC Harkov, unde s-a impus la limita, scor 3-2. Dupa meci, tehnicianul roman a acuzat duritatea gazdelor: Am cistigat trei puncte importante dupa un meci foarte agresiv. Fiecare echipa a jucat dupa cum a putut si a stiut. Meciul a fost prea dur uneori. Adversarii nostri au jucat cu entuziasm, uneori peste limita regulamentului. Sa-i multumim lui Dumnezeu ca doar Vorobei a fost accidentat.

Fotbalul greseala asteapta

Pe de alta parte, ambii antrenori au sustinut ca golurile au fost primite pe greseli personale, minimalizind meritele adversarului. Am primit golurile dupa doua greseli personale, a declarat in fata jurnalistilor Mircea Lucescu, raspunsul omologului Lytovchenko venind imediat: Am facut greseli grave, iar Sahtior ne-a taxat. Cinstit vorbind, am pierdut pentru ca jucatorii mei s-au speriat de cei de la Sahtior, desi le-am spus ca sint oameni normali. Intr-un meci disputat vineri, Dinamo Kiev, doar cu Cernat pe teren in ultima jumatate de ora, a invins cu 4-0 pe nou-promovata Stal Alsevsk.

Saptamina decisiva pentru Chivu

Saptamina urmatoare pare decisiva pentru Cristi Chivu si transferul lui la Inter Milano. Capitanul nationalei il are contracandidat pe fostul coechipier de la Roma, Walter Samuel , dupa cum a precizat presedintele gruparii din Milano, Massimo Moratti: Il vom aduce pe Chivu sau pe Samuel. Sintem in discutii in ambele cazuri. Decizia TAS complica lucrurile in cazul lui Chivu, dar tinem legatura cu Roma. Oricum, ramine varianta si Samuel, daca gasim banii pentru a-l transfera, a mai precizat Moratti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea