Social

#preinfarct #operatie #mircea lucescu

Mircea Lucescu, operat dupa un preinfarct la Donetk

La intoarcerea din Elvetia dupa un cantonament cu echipa Sahtior Donetk, Mircea Lucescu a suferit un preinfarct si a fost operat de urgenta pe cord.

Il Luce a acuzat simptome de oboseala si dureri in zona toracica inainte sa i se faca rau si a fost operat de o echipa de chirurgi adusi de la Kiev de Rihan Ahmetov, patronulechipei ucrainiene.

"I s-a facut rau inca din cantonamentul echipei, se simtea foarte obosit, insa nu a vrut sa mearga la doctor. La intoarcerea in Ucraina i s-a blocat o artera de la inima si a fost dus de urgenta la spital. O echipa de medici cardiologi s-au deplasat special de la Kiev pentru a face aceasta interventie. Acum se simte bine, insa este foarte slabit", a spus Neli Lucescu pentru sport.ro. 

Razvan Lucescu se afla in drum spre Ucraina pentru a fi alaturi de tatal sau in timpul convalescentei. Il Luce se simte acum mai bine, dar va fi nevoit sa ramana spitalizat o saptamana.

"Intreaga Liga de fotbal este alaturi de el si il asteptam cat mai repede sa ia o cupa europeana . Probabil a avut un vas infundat si din cauza asta s-a intamplat! Ii transmit toata sanatatea jucatorilor tineri", a spus Dumitru Dragomir, la aflarea vestii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea