Social

#mircea geoana #guvernul ponta #declaratie mircea geoana

Mircea Geoana, despre Guvenul Ponta: Reprezinta o schimbare in bine

Mircea Geoana, presedintele Comisiei senatoriale de politica externa, a declarat duminica, inainte de vota la alegerilor locale, ca Guvernul condus de Victor Ponta are un "inceput promitator" si reprezinta "o schimbare in bine".

"E un inceput promitator, in opinia mea. Fiecare dintre noi cand am fost insarcinati sau cand ni s-a oferit o functie importanta, cum se spune in engleza, cresti o data cu jobul pe care il primesti. Si cred ca dincolo de patima politica, important este ca Romania sa fie bine condusa in perioada urmatoare, nu sunt vremuri usoare", a declarat Mircea Geoana.

"Ce se va intampla in urmatoarele saptamani la nivelul Greciei, Spaniei, al Europei in general ne poate afecta in diverse feluri, sper eu nu atat de negativ cat prognozeaza unii. Un Guvern solid, un Guvern competent, un Guvern care guverneaza este important, iar schimbarea fata de ce a fost pana acum este evidenta si este in bine", a adaugat Geoana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea