Social

#mircea geoana #psd # excludere din partid #excludere din psd

Mircea Geoana, dat afara din PSD

Comitetul Executiv National al PSD a decis dupa o sedinta extrem de tensionata care a durat mai bine de patru ore ca Mircea Geoana sa fie exclus din partid.

Hotararea a fost luata cu 50 de voturi “pentru”, 5 membri s-au declarat impotriva excluderii, iar 3 s-au abtinut. In replica, presedintele Senatului a acuzat "aceasta planificata si aceasta forma de-a dreptul stalinista de a elimina un fost presedinte".

De asemenea, fostul prezidentiabil a lansat acuzatii dure catre liderii partidului, numindu-l pe Victor Ponta "o marioneta", iar pe Ion Iliescu l-a etichetat drept "o piaza rea pentru partid". El a adaugat ca "nebunia" excluderii sale face un grav deserviciu partidului si este o dezonoare pentru cei care au intrat într-o astfel de "complicitate si conjuratie".

“Adio tovarasi, pe curand prieteni", a fost formula cu care si-a luat Mircea Geoana ramas-bun de la fostii lui colegi din “sala de executie ”, precizand ca nu are de gand sa renunte la viata politica .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea