Social

#ministrul culturii #mircea diaconu #mircea diaconu senator #demisie mircea diaconu

Mircea Diaconu a demisionat din functia de ministru al Culturii

Senatorul PNL Mircea Diaconu a demisionat din functia de ministru al Culturii, ca urmare a respingerii apelului sau in procesul care s-a judecat la Inalta Curte de Casatie de Justitie (ICCJ), anunta Mediafax.

"Unele televiziuni nu detin informatia corecta. Eu am promis ca in cazul in care Curtea Suprema imi respinge apelul, eu, pentru ca niciodata nu am mers in tramvai fara bilet, cobor din tramvai. Eu ma retrag din Guvern, nu sunt dat afara din Guvern de nimeni", a declarat Mircea Diaconu.

"Am sa raman alaturi de noul ministru si de grupul liberal si voi munci mai departe. Am vrut sa muncesc pentru natia noastra", a adaugat el.

Ministrul Culturii, Mircea Diaconu, a fost declarat definitiv incompatibil, dupa ce ICCJ a respins, marti, recursul sau privind hotararea prin care Agentia Nationala de Integritate stabilise ca se afla in incompatibilitate deoarece a fost senator si director al Teatrului Nottara.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea