Social

#mircea basescu #politie #agresiune

Mircea Basescu: Sa fiu acuzat ca am batut o femeie pe strada e prea mult

Mircea Basescu , fratele presedintelui, a negat, marti, ca ar fi palmuit -o pe Nicoleta Moraru, angajata pe post de referent asistent la Consiliul Judetean Constanta, care ar fi depus plangere la politie in acest sens.

Intr-un comunicat de presa, fratele presedintelui spune ca nu a lovit-o pe femeie. "Sa ajung sa fiu acuzat ca am batut o femeie pe strada, in mijlocul orasului Constanta, este prea mult", afirma Mircea Basescu.

Fratele presedintelui sustine ca femeia care era in masina, langa Nicoleta Moraru, i-a facut semne obscene, in timpul incidentului. Mai mult, el dezvaluie ca cele doua femei sunt prietene cu presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, membru PSD.

Potrivit comunicatului de presa, varianta lui Mircea Basescu este cu totul alta decat cea raportata politiei:

"In fapt, in dimineata zilei de 3 septembrie 2010 ma deplasam cu masina dinspre intersectia B-dul 1 Mai cu str. Burada, catre B-dul Ferdinand , intentionand sa virez la dreapta. Fiind pe banda a doua, am semnalizat, dar masina aflata pe banda intai, in spatele masinii mele, un Wolksvagen rosu, a claxonat si a accelerat nepermitandu-mi sa intru in spatiul suficient de mare din fata sa .

Am franat si am intrat in spatele ei. Dupa virajul la dreapta pe b-dul Ferdinand, am trecut pe banda a doua incercand sa depasesc Wolksvagenul, dar soferul care il conducea nu vroia sa treaca pe prima banda . Am trecut eu si am depasit prin stanga. In acest timp vorbeam la telefon, prin sistemul hands free, cu prietenul care ma astepta in refugiul din fata magazinului Dioda.

Am observat abia atunci ca Wolksvagenul rosu era condus de o doamna iar in dreapta se afla o alta doamna care imi facea semne obscene cu degetul mare ridicat in sus...."

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea