Social

#politie #trafic #mircea basescu

Mircea Basescu, acuzat ca a agresat o soferita in trafic

O constanteanca a depus o planagere penala in care sustine ca a fost agresata in trafic de fratele presedintelui, Mircea Basescu .

Soferita il acuza pe Mircea Basescu ca a agresat-o verbal si fizic, chiar daca ea a condus regulamentar. Incidentul s-a petrecut vineri dimineata , in centrul Constantei. 

"Eram in trafic, in zona garii din Constanta, incadrata pe banda intai pentru a face dreapta si de pe banda doi am observat un Mercedes de culoare inchisa care incerca sa treaca. Am claxonat si am mers mai departe. Facand dreapta, pe bulevard, am observat ca respectiva masina mergea pe banda intai. A trecut pe langa mine injurand, cu un vocabular destul de colorat, domnul de la volan, si s-a postat in fata masinii mele, oprind in mijlocul strazii, blocand cele doua benzi", a declarat Nicoleta Moraru, soferita agresata, la Realitatea TV.

Soferul Mercedesului a tinut sa coboare si sa o admonesteze verbal si fizic pe femeie, pentru ca nu i-ar fi acordat prioritate.

"M-am speriat, am franat, am ramas cu geamul deschis la masina, iar domnul respectiv a coborat din autoturismul pe care il conducea, a bagat mana pe geam si, injurandu-ma in continuare, a tras un dos de palma. Eu am inchis fereastra, iar el a inceput sa traga de portiera", a explicat soferita.

Imediat dupa incident, femeia a depus o plangere la politie impotriva agresorului, dar abia dupa ce a ajuns acasa a aflat ca acesta ar fi fratele presedintelui Traian Basescu. 

"In declaratie am scris modelul masinii si numarul de inmatriculare pe care l-am retinut. Initial, nu l-am recunoscut. Am insistat sa aflu cine este posesorul acelui autoturism si am aflat cu stupoare ca este domnul Mircea Basescu. Am cautat pozele dumnealui pe Internet si mi s-a confirmat ca era chiar dumnealui cel care conducea autoturismul", a mai spus Moraru.

 

Citeste si

Mircea Basescu, acuzat de trafic international cu explozibil

Traian Basescu loveste cu pumnul un copil

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea