Social

#bebelus Nepal #supravietuitori Nepal #cutremur nepal #nepal

Minune in Nepal. Bebelus de 4 luni, scos viu dintre ruine

Peste 5.000 de oameni au murit in urma cutremurului cu magnitudinea de 7,8 care a devastat capitala nepaleza Kathmandu. In haosul creat, insa, mai exista si o urma de speranta. Un bebelus de patru luni a fost scos teafar de sub daramaturi, iar un barbat a povestit cum a supravietuit timp de trei zile.

Imaginile surprinse in urma cu doua zile de jurnalistii de la Kathmandu Today, cu un bebelus de doar patru luni scos in viata de sub daramaturi, au impresionat o lume intreaga.



Soldatii care cautau prin moloz nu l-au vazut initial, insa i-au auzit plansetul si au verificat din nou zona.




Copilul, pe numele lui Sonit Awal, e acum la spital acum si nu are rani grave, dar nu se stie ce s-a intamplat cu parintii sai.

O marturie sfasietoare vine si din partea unui barbat care, desi ranit grav, a supravietuit infernului. "Eram sigur ca voi muri", si-a inceput istorisirea Khanal, un barbat pe care sutremurul l-a prins intr-un hotel din oras. Un zid s-a prabusit peste el si i-a zdrobit un picior. "Nu se auzea niciun zgomot din afara. Am continuat sa bat in daramaturi, iar pana la urma cineva a raspuns si a venit sa ma ajute", a declarat tanarul. "Nu am avut ce sa mananc si sa beau, asa ca mi-am baut urina", a spus el.

Sursa foto: edition.cnn.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea