Social

#minivacanta #valea prahovei #romani #munte

Minivacanta de 1 Decembrie: Romanii au luat cu asalt Valea Prahovei

Aglomeratie spre munte! Romanii au luat cu asalt Valea Prahovei, unde isi vor petrece minivacanta de 1 decembrie la munte. Se circula deja bara la bara! 

 

Românii vor avea parte de o minivacanţă de patru zile la finalul lunii noiembrie, deoarece zilele de 30 noiembrie (Sfântul Andrei) şi 1 decembrie care vor pica luni şi marţi, sunt declarate zile nelucrătoare, conform Codului Muncii.

Salariatii care nu vor beneficia de zile libere legale vor primi compensații în zile libere acordate în următoarele 30 de zile de către angajator. Dacă nu se acordă zile libere, salariaţii beneficiază de un spor la salariul de bază ce nu poate fi mai mic de 100% din salariul de bază corespunzător muncii prestate în programul normal de lucru.

Angajatorii care nu acordă liberele legale sau nu-i recompensează pe cei care lucrează în zilele declarate libere riscă amenzi cuprinse între 5.000 și 10.000 lei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea