Social

#ministrul educatiei #uniforma scolara #consiliul scolii

Ministrul Educatiei: Uniforma scolara va fi stabilita de consiliul scolii

Uniforma sau elementele identificare pe care le poarta elevii vor fi stabilite de consiliul scolii, a anuntat, miercuri, Catalin Baba, ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

"Consiliile scolilor, formate din o treime parinti, o treime profesori si o treime autoritatea locala, pot decide asupra uniformei sau a unor elemente de identificare pe care sa le poarte elevii din respectiva unitate de invatamânt. Este decizia la nivelul scolilor si a parintilor", a declarat Baba, citat de Mediafax.

El a tinut sa precizeze ca in cazul elevilor cu situatii materiale dificile, banii pentru achizitia uniformelor vor fi alocati de Ministerul Educatiei.

Ministrul este de parere ca majoritatea unitatilor de invatamant vor opta cel mai probabil pentru uniforma completa. Exista si posibilitatea ca unele unitati sa aleaga un singur element de identificare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea