Social

#bacalaureat #ministrul educatiei #desfiintare licee #rezultate bacalaureat

Ministrul Educatiei ia in calcul desfiintarea unor licee dupa rezultatele dezastruoase de la bac

Dupa rezultatele dezastruoase de la bacalaureat de anul acesta, Ecaterina Andronescu, Ministrul Educatiei, a declarat, intr-un interviu acordat ziarului "Gandul", ca nu exclude posibilitatea sa desfiinteze unele licee.

Conform datelor publicate pe edu.ro, rata de promovabilitate a bacalaureatului in 2012 este de doar 43% la nivelul intregii tari, rezultatele fiind asemanatoare cu cele de anul trecut.

Ministrul Educatiei a declarat ca nu exclude posibilitatea adoptarii unor masuri drastice, care pot duce pana la desfiintarea unor licee, in special in institutiile in care niciun elev nu a promovat examenul de bacalaureat.

"Daca nu ai avut atat de putin respect incat sa faci ceva un an de zile pentru remedierea situatiei, inseamna ca tu liceu nu mai ai calitatea morala sa functionezi. Asadar, nu exclud o astfel de masura drastica, dar nici nu vreau sa trag concluzii pripite inainte de a face o analiza serioasa pe trei paliere: la nivel national, judetean si la nivelul scolilor.", a declarat Ecaterina Andronescu, in acelasi interviu acordat publicatiei Gandul.


Foto: Gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea