Social

#bacalaureat 2012 #ministrul educatiei #examenul de bacalaureat

Ministrul Educatiei: Examenul de bacalaureat ar putea fi compromis

Examenul de bacalaureat din acest an ar putea fi compromis, a declarat, duminica, Ioan Mang, ministrul Educatiei, intr-un interviu acordat Romania TV.

Problema pe care ministrul o ridica se refera la faptul ca nu mai pot fi organizate licitatii pentru contractarea serviciile de intretinere a retelelor de calculatoare.

"Este o problema grava care mi-a fost sesizata, referitoare la faptul ca nu a fost contractat serviciul informatic pentru bazele de date cu nicio firma. Asta inseamna ca licitatia nu se mai poate face", a declarat Ioan Mang.

In aceste conditii, examenul de bacalaureat ar putea fi compromis. "Nu vreau sa-i acuz pe fostii guvernanti de faptul ca se face intentionat acest lucru, ca sa mearga la incredintare directa. Nu exista niciun document necesar si nicio discutie cu nicio institutie sau firma. Licitatia trebuia facuta pentru serviciul de intretinere a calculatoarelor, a imprimantelor. Asta presupune cam 1.300.000 de RON, suma care ar trebui data prin incredintare directa pentru ca asa a fost obiceiul in ultimii doi ani", a mai declarat Mang.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea