Social

#ministrul educatiei #daniel funeriu #liviu pop

Ministrul Educatiei cere o ancheta in cazul lui Daniel Funeriu

Liviu Pop, ministrul interimar al Educatiei, cere o ancheta in cazul angajarii la Administratia Prezidentiala a consilierului Daniel Funeriu, dat fiind ca atat diploma de bacalaureat, cat si studiile sale superioare nu sunt echivalate in Romania.

"Am solicitat Inspectiei Muncii sa verifice Administratia Prezidentiala pentru a vedea cum este incadrat consilierul prezidential pe probleme de educatie pentru ca am descoperit ca din punct de vedere al studiilor medii, nu are diploma de bacalaureat, iar din punct de vedere al studiilor superioare, nu am gasit in arhiva Ministerului niciun document care sa arate echivalarea studiilor", a declarat, luni, Liviu Pop.

Intrebat daca Funeriu nu ar fi avut nevoie de aceste documente si in calitate de ministru al Educatiei, Pop a raspuns: "In calitate de demnitar, nu ar fi avut nevoie de echivalarea acestor studii".

Sursa foto: e-stireazilei.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea