Social

#curtea constitutionala #ministru administratie #erata curtii constitutionale

Ministrul delegat pentru Administratie: Erata Curtii Constitutionale este un fals

Erata Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR), care prevede ca cetatenii romani din strainatate trebuie cuprinsi in listele electorale permanente, este un fals, a declarat, vineri, Radu Stroe, ministrul delegat pentru Administratie.

"Cand ai un document publicat in Monitorul Oficial si cand dupa un timp o hartiuta cu un rand jumate doua, cu o semnatura pentru domnul Zegrean, si care vine si schimba la 180 de grade continutul dat de plenul CCR inseamna ca este un fals. Daca n-ar fi fost un fals, acest document ar fi trebuit insusit tot de plenul CCR. Nu pot sa nu remarc ca si pana acolo a intrat raul", a spus Stroe, precizand ca prin aceasta erata "cetateanul Basescu a reusit aruncarea in derizoriu a Curtii Constitutionale".

Intrebat daca Ministerul Administratiei si Internelor a sesizat institutiilor abilitate faptul ca acest document este un fals, Stroe a raspuns: "Nu stiu daca s-a sesizat sau nu, dar e clar ca trebuie sa existe o autosesizare in aceasta materie, pentru ca nu este posibil sa modifici continutul, nu forma, continutul unei decizii a Curtii Constitutionale printr-o fraza care nu este luata in plenul CC".

Sursa: emm.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea