Social

#sarah nassif #theodor paleologu #declaratie avere

Ministrul Culturii, Theodor Paleologu, a castigat in 2008 circa 175.000 lei

Ministrul Culturii, Theodor Paleologu , a castigat, in 2008, 115.313 lei din activitatea sa de ambasador al Romaniei la Copenhaga si ca angajat al Ministerului Afacerilor Externe, la care s-au adaugat 60.220 de lei din activitati independente.

Noul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, a avut, in 2008, un salariu de 28.652 de euro ca ambasador al Romaniei la Copenhaga, si unul de 1.129 de lei, de la Ministerul Afacerilor Externe, potrivit declaratiei de avere a acestuia preluata de Mediafax.

Veniturile lui Paleologu au fost completate cu 7.000 de euro (circa 27.896 lei), salariul anual primit de acesta de la Universitatea ECLA Berlin, si cu 21.691 coroane daneze-DKK (circa 11.600 de lei), salariul de la Universitatea din Copenhaga.

theodor paleologu detine si o casa de locuit, de 400 mp, in Bucuresti, obtinuta prin mostenire , si 50% dintr-un apartament cu o suprafata de 130 mp, cumparat in Capitala, in anul 2000, impreuna cu mezzo-soprana Sarah Nassif .

Noul ministru al Culturii detine si doua terenuri agricole , obtinute prin mostenire, in comunele Matca (35 de hectare) si, respectiv, Corod (10 hectare), din judetul Galati. 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.