Social

#ministri #audieri #comisie

Ministrii desemnati vor fi audiati astazi

Ministrii nominalizati vor trece astazi ultimul hop inainte de investire. Cei 18 ministri desemnati de PSD-PC si PD-L vor fi audiati in comisiile parlamentare de specialitate, urmand ca luni, noul Guvern sa fie investit in functie.

Birourile permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului s-au reunit deja in sedinta comuna pentru a stabili calendarul audierilor de astazi.

Din partea PD-L, comisiile de specialitate vor audia astazi noua ministrii desemnati, respectiv pe Gheorghe Pogea pentru Ministerul Finantelor Publice, Radu Berceanu pentru Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, Vasile Blaga pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintelor, Adriean Videanu pentru Ministerul Economiei, Mihai Stanisoara pentru Ministerul Apararii Nationale , Gabriel Sandu pentru Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Elena Udrea pentru Ministerul Turismului, Monica Iacob Ridzi pentru Ministerul Tineretului si Sportului si Theodor Paleologu pentru Ministerul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National.

Continuarea in Realitatea TV

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: 6 sfaturi pentru a depasi plafonarea la job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Schimba paradigma in cautarea unui job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Se poate incepe si asa…

Experti Cariera

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Aplicatii pentru prelucrarea de fotografii pe smartphone

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.