Social

#ministerul dezvoltarii lucrarilor #salariu brut #drept la replica

Ministerul Dezvoltarii: Salariul mediu brut lunar a fost de 4.746 lei, nu de 8.180 lei

Cifra prezentata intr-un document guvernamental, referitoare la salariile angajatilor din sectorul public, este incorecta si nu reflecta realitatile salariale din ministerul dezvoltarii unde salariul mediu brut pe luna in anul 2008 al personalului a fost de 4.746 lei, se arata intr-un comunicat al ministerului.

Aceasta valoare este de doua ori mai mica decat cea vehiculata in presa in ultimele zile, de 8.180. MInisterul Dezvoltarii sustine ca salariul mediu brut lunar sunt inclus salariul de baza, sporul de vechime, indemnizatia de conducere si salariu de merit.

Salariul mediu brut lunar obtinut in 2008 de angajatii ministerului, cu toate sporurile si prima de vacanta incluse, a fost de 6.805 lei.

"Precizam ca in 2008, au fost platite si primele de vacanta restante din perioada 2001 - 2006 atat pentru angajatii MDRL, cat pentru persoane care lucreaza acum in alte institutii, dar care in perioada 2001 - 2006 au lucrat in Ministerul Dezvoltarii si Prognozei, Ministerul Integrarii Europene, ale caror obligatii au fost preluate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei"...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea