Social

Mindruta asalteaza TVR 2

Dupa luni de pregatire, postul tvr 2 s-a relansat ieri cu o grila de vacanta, care gidila dorinta de duca si hobby-urile telespectatorilor. Si a carei vedeta e, paradoxal, vedeta Antenei 1, Lucian Mindruta .

Desi caracterul obligatoriu al abonamentului radio-tv ii obliga pe reprezentantii postului sa-si declare drept public -tinta toate categoriile de telespectatori, deoarece toti platesc taxa tv, schimbarea de 180 de grade pe care a ales-o conducerea tinteste fara doar si poate publicul tinar. Calatoriile, automobilismul, limbile straine, calculatoarele sau motociclismul sint subiecte care ocupa peste jumatate din spatiul redactional al noului canal secundar al televiziunii publice.

Mindruta scoate publicul TVR 2 la plimbare

Sign Factor, compania de productie a lui Lucian Mindruta, a fost dublu cistigator la concursul de programe realizat de TVR la finele lui noiembrie. Prin urmare, serile de miercuri si joi vor fi dedicate emisiunilor Raport off-road, respectiv Bazar, proiecte prin care prezentatorul Observatorului si-a manifestat indirect pasiunea pentru aventura si calatorii, marturisita cu orice ocazie. Ca sa zic asa, eu sint doar patron al companiei, prin urmare nu am vazut decit pliantele celor doua programe, iar meritul ii apartine exclusiv lui Razvan Marc si Gabrielei Cobilanschi, explica Lucian Mindruta cum se impaca slujba de prezentator al principalului jurnal de la Antena 1 cu cea de producator pentru o televiziune concurenta. De altfel, proiectele care debuteaza acum la TVR 2 au fost inaintate intii sefilor din Baneasa, care le-au refuzat pe motiv ca nu se potriveau cu formatul Antenei 1. In plus, potrivit lui Mindruta, in portofoliul Sign Factory se mai regasesc titluri precum Banii sau viata, Ocolul pamintului in 40 de zile, Banii vorbesc sau Gadget. Nici unul insa nu s-a bucurat de o prea mare priza la public.

Vita de Vie bate roata mare

Alti producatori cu nume sonore care si-au facut loc in grila TVR 2 sint membrii formatiei Vita de Vie, care prezinta sub titlul Roata la roata o forma autohtona si mai sobra a emisiunii auto Top Gear, si Planeta Moldova. Dupa ce a strabatut topurile muzicale si si-a incercat o vreme norocul la Radio Guerrilla , grupul va incerca timp de 30 de minute, in fiecare vineri, sa concureze popularitatea celor de la Vacanta Mare de pe PRO sau a Divertisilor din Baneasa.

TVR 2 sta la poalele BBC 2

Numeroase programe din grila de primavara a TVR 2 trimit la postul national de televiziune britanic, incepind cu o serie de documentare produse de BBC, difuzate in fiecare zi a saptaminii - Motociclistii pofticiosi, Scoala parintilor, Cum sa nu ne imbracam, Inapoi la matura si Lectii de supravietuire. In plus, noua vedeta a postului, Adriana Muraru, va prezenta Ora de stiri, emisiune care e programata de luni pina joi cu incepere de la ora 9.30, este inspirata dintr-un talk-show emblema al Marii Britanii, Newsnight, difuzat de postul BBC 2.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea