Social

#castigator #loterie #castig loto # premiu loto

Milionarul de carton. A castigat la Loto, isi ia bolid de lux, dar n-are permis!

Un decorator din Marea Britanie a reusit sa castige la loterie nu mai putin de 7 milioane de lire sterline, bani pe care a promis ca ii va imparti cu un prieten. Isi va cumpara si un Rolls-Royce, asta chiar daca nu stie sa conduca.

Willie Sibbald, in varsta de 48 de ani, spune ca mereu si-a imaginat ce ar fi daca ar castiga la loterie, iar surpriza a fost cu atat mai mare. "Obisnuiam sa-i spun prietenului meu: imagineaza-ti ca am fi noi cei care am castiga. Ce am face? Dar niciodata nu m-am asteptat sa mi se intample asta", a povestit designerul.

Sursa foto: metro.co.uk

Barbatul nu a mai putut sa inchida un ochi de cand a aflat ca este marele castigator al loteriei. El a fost nevoit sa isi ascunda bine biletul norocos chiar de cainele matusii sale, care obisnuieste sa sfasie orice bucatica de hartie gaseste.

Willie Sibbald a declarat ca isi va imparti castigul cu prietenul sau Rab Layden, cu 17 ani mai in varsta ca el, apoi isi va cumpara un Rolls-Royce, desi nu are un permis de conducere. Cei doi au spus ca o vreme vor renunta la serviciu pentru a se putea bucura de suma castigata. Cu toate astea, amandoi vor continua sa joace saptamana de saptamana la loterie.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea