Social

"Miklos Feher nu a avut niciodata probleme cardiace"

Miklos Feher, tanarul atacant international maghiar al echipei portugheze de fotbal Benfica Lisabona, care a decedat, in urma unui stop cardiac , in timpul meciului de duminica din campionat disputat in deplasare cu Vitoria Guimaraes, nu a avut niciodata probleme cardiace , a declarat luni la Budapesta medicul sau maghiar.

"Il cunosteam pe Miklos Feher de patru ani, mai intai de la echipa de tineret, apoi la cea de seniori, insa el nu a avut niciodata probleme cardiace", a anuntat Dezso Lejko, fostul medic al echipei nationale de fotbal a Ungariei.

"Mai mult decat atat, el nu lua nici macar medicamente pentru a-si trata vreo problema cardio-vasculare", a adaugat el intr-o declaratie acordata agentiei de presa ungare MTI.

Fostul club al lui Feher, Ferencvaros Budapesta, a adresat condoleante familiei jucatorului, care este asteptata la Lisabona de ambasadorul ungariei in Portugaliei, Janos Bella.

Miklos Feher 24 ani, 18 selectii s-a transferat la benfica lisabona in 2002, insa el evolua in Portugalia din 1998.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea