Social

#amenzi #soferi #sfanta maria #depasire viteza legala

Mii de soferi sanctionati de Sfanta Maria pentru depasirea vitezei legale

De sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, Politia Rutiera si-a intensificat controalele radar pentru depistarea celor care calca prea tare pedala de acceleratie. Potrivit datelor Inspectoratului General al Politiei Romane, citate de RTV, ieri au fost sanctionati contraventional aproape 4.300 de soferi.

Totodata, agentii de circulatie au retinut, in vederea suspendarii, permisele de conducere a 80 de soferi care au fost prinsi in timp ce rulau cu peste 50 de km/h fata de limita de viteza admisa pe sectorul de drum respectiv. Pentru depistarea celor care se grabeau, la controlele efectuate in toata tara pe autostrazile, drumurile nationale si judetene, politistii au folosit 438 de masini echipate cu aparate radar.

De asemenea, ieri noapte, agentii au efectuat o razie de amploare pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti. In urma controalelor, un sofer a fost prins cu o viteza de 186 de km/h, iar un altul s-a urcat baut la volan, fiind depistat cu o alcoolemie de 0,76 mg/l de alcool pur in aerul expirat.

Sursa foto: antena3.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea