Social

#mihai voicu #traian băsescu #demitere basescu # mihai voicu pnl # declaratii mihai voicu

Mihai Voicu (PNL): Ultimul politician care a confiscat simbolurile olimpice a fost Hitler. Dupa el a urmat Basescu

Mihai Voicu, vicepresedintele PNL, a declarat, joi, ca ultimul om politic care a confiscat simbolurile olimpice a fost Hitler, iar dupa acesta a urmat Basescu. Liberalul ii cere presedintelui suspendat sa inceteze sa foloseasca "flacara democratiei".

"Am adus la cunostinta opiniei publice, prin intermediul senatorului Cristian Topescu, faptul ca regulile internationale ale Comitetului Olimpic, dar si bunul simt spun ca simbolurile olimpice, in mod particular flacara olimpica, nu pot fi folosite in scopuri politice. Ultimul politician, daca pot sa ii spun asa, care si-a permis sa faca acest lucru si sa confiste simbolurile olimpice a fost Hitler. Dupa Hitler a urmat Traian Basescu", a spus Mihai Voicu.

El a tinut sa precizeze ca o reactie pe marginea acestui subiect a avut, joi, si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman.

"Avand in vedere toate acestea, dar si deciziile Biroului Electoral Municipal Bucuresti, solicitam ca aceasta incalcare a regulilor si a bunului simt sa inceteze - mascarada numita 'Flacara Democratiei', de parca Basescu si democratia ar avea ceva in comun - mai ales ca maine seara incep Jocurile Olimpice si nu cred ca trebuie sa amestecam ceva extrem de important cu salvarea scaunului lui Traian Basescu", a mai spus vicepresedintele PNL.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea