Social

#mihai traistariu #judecată #ionut anghel

Mihai Traistariu, dat in judecata de parintii copilului ucis de maidanezi

Cantaretul Mihai Traistariu a fost dat in judecata de parintii lui Ionut, copilul ucis de maidanezi, deoarece a preluat pe pagina sa de Facebook zvonul raspandit de anumite bloguri cum ca micutul ar fi inca in viata.

Mama micutului este din nou sfasiata de durere si nu concepe ca unele persoane pot face asemenea gesturi macabre.

"Noi am formulat mai multe plangeri, unele au fost depuse, altele urmeaza sa fie depuse. Sigur ca nu vom lasa lucrurile asa. Nu avem cum sa le lasam asa. S-au folosit de fotografii cu ingerasul nostru ucis de caini, au inscenat ca traieste", a declarat Felicia Anghel, mama lui Ionut, pentru ziarulring.ro.

Printre persoanele date in judecata de parintii lui Ionut se afla si cantaretul Mihai Traistariu. care a primit o plangere penala din partea Anei Maita, presedintele Asociatiei "Mame pentru mame".

"L-am anuntat pe domnul Traistariu ca distribuie un material cu un minor faraa acordul parintilor si s-a scuzat spunand ca doar a distribuit, nu a creat. Atunci i-am spus ca legea ii pedepseste si pe cei care distribuie, nu numai pe cei care creeaza", a declarat Ana Maita.

Sursa foto: enational.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea