Social

#becali #meme stoica #fotbal #steaua

Mihai Stoica nu va mai veni niciodata manager la Steaua

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, dupa demisia lui Adrian Ilie din functia de manager, ca acesta s-a simtit vizat de declaratiile lui Mihai Stoica , dar ca nu exista nicio sansa ca "Meme" sa se intoarca in Ghencea.

"Eu am aflat de demisia lui Ilie de la varul meu Virgi. Ce deduc eu, dar nu stiu daca e adevarul, e ca el nu a mai rezistat psihic la Steaua. Ilie I-a spus lui Virgil ca cel mai tare l-a deranjat atitudinea lui Mihai Stoica si declaratiile lui: de ce face el analiza jucatorilor de la Steaua, de ce nu stiu ce.

Toate lucrurile astea l-au deranjat pe el si el este un baiat care nu se implica prea mult in lucruri d-astea. Dar va spun ceva: Meme nu va mai fi niciodata manager la Steaua. Eu l-am atentionat pe Ilie, i-am zis ca Meme nu va mai veni niciodata manager la Steaua, dar el nu crede, aude mereu barfele din presa si d-aia a fost asa afectat.

 Credea ca vine Dan Petrescu antrenor la Steaua cu si ca el nu vrea sa plece cu scandal, tam-tam, si d-aia a zis sa-si dea demisia", a declarat Gigi Becali, la Realitatea Tv.

Finantatorul stelist a mai adaugat ca va ramane in relatii bune cu Ilie, cu care va colabora in continuare, desi fara ca acesta sa mai aiba vreo functie la clubul din Ghencea.

Adrian Ilie a demisionat miercuri din functia de manager al Stelei, la un an dupa ce a sosit la clubul din Ghencea, dupa plecarea lui Mihai Stoica.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea