Social

#politica #antonescu #politicieni #ponta #mihai stanisoara

Mihai Stanisoara (PDL): Ponta si Antonescu sunt politicieni de liga a doua

Senatorul si prim-vicepresedintele PDL Mihai Stanisoara ii transmite premierului Victor Ponta ca nu poate convinge Europa de "absolut nimic". Stanisoara sustine ca singurul lucru prin care Victor Ponta si Crin Antonescu, "colegul sau de esecuri", s-au remarcat la Bruxelles a fost ca ambii sunt politicieni "de liga a doua".

"In Europa, liderul USL nu trece drept un mare economist, iar vorbele sale in acest domeniu nu au nicio valoare. Singurul lucru prin care Victor Ponta, alaturi de colegul sau de esecuri, Crin Antonescu, s-au remarcat la Bruxelles a fost ca ambii sunt politicieni de liga a doua si constituie un binom toxic, care nu da doi bani pe legile unui stat de drept si pe democratie", a declarat democrat-liberalul.

Mihai Stanisoara a enumerat apoi cateva dintre consecintele guvernarii USL: scumpirea ratelor la banca, cresterea somajului, cresterea preturilor alimentelor de baza si scaderea investitiilor straine in Romania. "Aceste consecinte ale scurtei sale guvernari il 'recomanda' pe Victor Ponta drept cel mai pagubos premier pentru tara noastra, iar USL, alianta de care Romania nu are nevoie sub nicio forma", a adaugat senatorul PDL.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea