Social

#dorinta #politica #inspiratie #cronica carcotasilor #mihai gainusa

Mihai Gainusa ar putea intra in politica

Mihai Gainusa, unul dintre realizatorii indragitei emisiuni TV "Cronica Carcotasilor", este tentat sa-si incerce norocul in politica. Gainusa sustine ca isi va face intrarea in lumea politica doar daca va ramane fara inspiratie.

"Daca s-ar intampla asta, inseamna ca am ajuns cetatean elvetian. Asa ca n-are rost sa mai rad de nimic. Dar, cum ma trezesc in fiecare dimineata in Romania, inspiratia imi iese in cale la prima groapa din asfalt, primul caine vagabond si primul claxon tembel la semafor. Daca raman fara inspiratie, ma apuc de politica. Toti neinspiratii fac asta", a declarat Gainusa intr-un interviu acordat evz.ro.

Intrebat despre glumele pe care obisnuia sa le faca in copilarie, Mihai Gainusa a povestit ca si-a convins sora sa manance sapun, a aruncat cu pungi de apa de la etaj si a dat foc sireturilor colegilor de scoala, pe sub banci.

In cadrul aceluiasi interviu, vedeta Prima TV a mai declarat ca cea mai mare dorinta pentru acest an este ca Andreea Marin si Stefan Banica sa se impace.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea