Social

#magazin produse naturiste # Vegis.ro #miere manuka # ulei cocos

Mierea de Manuka, bicarbonatul fara aluminiu sau uleiul de cocos, preferate de romanii care vor sa traiasca sanatos

Tot mai multi romani se indreapta catre alimente bio incercand sa aiba un stil de viata sanatos. Acest lucru se poate observa si din numarul crescut de comenzi inregistrate de magazinele de profil. 

Categoriile de produse care au inregistrat cele mai mari cresteri au fost produsele apicole si alimentele bio, cu cresteri de 40%, respectiv 30% fata de perioada ianuarie - septembrie 2016. 

„Studiile arata ca 83% dintre consumatorii din mediul urban asociaza stilul de viata sanatos cu o alimentatie sanatoasa, prin urmare este normal ca aici sa se produca primele schimbari si sa fie generate cresteri constante”, declara Mihai Bucuroiu, fondator si director de dezvoltare Vegis.ro, cel mai mare magazin online de profil din Romania.

Mierea de Manuka Raw si uleiul de cocos raman cele mai vandute produse pe Vegis.ro si anul acesta. Dintre produsele introduse in portofoliu in 2017, cele mai vandute au fost scortisoara Ceylon, bicarbonatul de sodiu fara aluminiu, mierea de Manuka MGO 830 si spirulina tablete. 

Peste 30% dintre produsele noi provin de la producatori romani, mici producatori artizanali sau afaceri de familie. ”Prin noile colaborari cu producatori romani ne dorim sa sustinem atat directia in care se indreapta consumatorii, tot mai interesati sa cumpere natural si romanesc, cat si sa sprijinim afacerile romanesti producatoare de produse naturiste de calitate, care se confrunta cu dificultati in listarea produselor si aducerea lor aproape de public” adauga Mihai Bucuroiu.

Orasele din care se inregistreaza cel mai mare numar de comenzi sunt: Bucuresti (care reprezinta 37% din total), Cluj, Brasov, Timisoara, Constanta si Iasi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea