Social

#miel #paste #carne de miel #obor #stampile false #miel paste

Miei cu stampile false in piete

Odata cu apropirea Pastelui, pietele au fost imediat umplute de comercianti care se intrec in oferte in ceea ce priveste carnea de miel. Insa, odata cu ei, au aparut si primele probleme: miei cu stampile false.

Acest lucru a fost semnalat de un patron de abator din Vrancea, care a descoperit intr-una dintre pietele din Capitala miei care purtau stampila firmei sale.

"La Obor, in hala de carne, toate boxele erau pline cu miei cu stampila ovala de 192. Este marca mea, a unui abator din Vrancea. Am sunat la DSV, am sunat la Economic. Nu este stampila mea, nu am niciun document dat pentru Bucuresti cu miel, nu am sacrificat miel anul asta. Sa vedem de unde provin acei miei cu stampila falsa pe ei. Autoritatile din piata nu iau nicio masura", a declarat patronul abatorului din Vrancea.

Acesta a alertat chiar si inspectorii de la Directia Sanitar-Veterinara Bucuresti, insa spune ca acestia nu au reusit sa ia nicio masura in acest caz.

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea