Social

#michael jackson #fotografii #film

Michael a abandonat mii de poze si o crema de albire

Un depozit parasit din New Jersey este locul unde au fost descoperite circa 15000 de poze personale ale lui Michael Jackson. Alaturi de ele se aflau o scrisoare in care megastarul o anunta pe Lisa Marie ca vrea sa divorteze si o crema de albire a pielii.

Depozitul, care apartine acum unui newyorkez, contine zeci de cutii cu obiecte care au apartinul Regelui muzicii pop. Printre obiectele personale ale megastarului se afla si premiul " Discul de Platina " obtinut pentru single-ul " I'll Be There ".

Obiectele descoperite ar putea valora milioane de dolari. Posesorul lor vrea sa le vanda pe toate contra sumei de 5 milioane de dolari.

Tubul de Eldopaque-Forte, crema folosita pentru albirea pielii, nu a fost ce mai socanta descoperire intre obiectele lui Michael. In scrisoarea de trei pagini, in care megastarul ii spune sotiei sale Lisa Marie Presley ca vrea sa divorteze, el scrie: "Am deja o sotie musulmana", conform Gardianul.

O alta descoperire importanta sunt copiile masterizate a 26 de melodii nelansate ale trupei Jackson 5.

Ultimele zile ale lui Michael

Compania care a organizat concertele pe care Michael Jackson ar fi trebuit sa le sustina la Londra a anuntat ca este interesata sa realizeze un documentar despre ultimele zile din viata artistului, informeaza Wall Street Journal. Filmul urmeaza sa fie bazat pe cele 80 de ore de inregistrari video de la repetitii.

Compania AEG Live a investit peste 30 de milioane de dolari pentru cele 50 de concerte pe care Michael Jackson ar fi trebuit sa le sustina la Londra, incepand cu data de 13 iulie. Astfel, AEG Live spera sa recupereze o parte din banii cheltuiti si a anuntat ca va incheia o intelegere cu studiourile Sony Pictures in vederea realizarii unui film despre Michael Jackson.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea