Social

#hemoragie #deces #aparate #mica #Abracadabra #ciroza hepatica

Mica de la "Abracadabra" a murit

Mica de la "Abracadabra", pe numele sau real Michaela Niculescu, a murit azi dupa-amiaza la Spitalul Fundeni din cauza unei ciroze hepatice. Desi ieri, tatal sau anuntase ca se simte mai bine si ca a fost deconectata de la aparate, ea putand sa respire singura, se pare ca Mica n-a putut sa lupte cu aceasta boala necrutatoare.

Managerul Spitalului Fundeni, Carmen Orban, a declarat ca decesul a survenit in urma unei hemoragii masive cu ruptura esofagiana.

Orban a mai precizat ca starea Micai era una stationara, iar sangerarea care s-a produs i-a fost fatala.

"Din nefericire, boala era grea rezolvabila. Din punctul nostru de vedere, a fost depistata un pic cam tarziu", a spus managerul de la Fundeni.

Aceasta a mai spus ca, daca ciroza ar fi fost descoperita din timp, tratamentul ar fi putut da rezultate si ar fi fost posibil chiar si un transplant de ficat.

Mica fusese internata la Spitalul Fundeni de cateva zile, deoarece starea sa de sanatate se agravase foarte mult in ultimele zile.

Parintii tinerei chemasera un preot sa o impartaseasca, chiar cu cateva ore inainte sa se constate decesul.

Michaela Niculescu (31 ani) s-a alaturat echipei "magicianului" Marian Ralea in anul 1991 si a facut parte din acest grup timp de 10 ani. Dupa aceasta perioada, Mica a renuntat la lumea artistica si a facut studii la Oxford si la Viena. Apoi, ea a lucrat ca redactor la Humanitas, producator TV si ulterior ca lector universitar.

Mica a fost diagnosticata acum un an cu ciroza hepatica in stadiu avansat. Desi trecea prin momente grele, ea a pastrat secret faptul ca suferea de aceasta boala necrutatoare si si-a continuat activitatile profesionale ca cum ar fi fost un om sanatos, insa corpul sau a cedat din cauza efortului depus la munca.



Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea