Social

# noptea de paste #metrou #paste

Metroul nu va circula in noaptea de Pasti

Metroul nu va circula in Bucuresti in noaptea de Inviere.  Anuntul a fost facut de Metrorex, într-un comunicat de presa în care e specificat și programul de circulatie al trenurilor în perioada sarbatorilor Pascale.

"Cu ocazia Sarbatorilor Pascale din acest an, Metrorex reorganizeaza circulatia trenurilor de metrou, astfel:

 în perioada 17- 20 aprilie 2020, trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera) şi Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) la un interval de circa 10 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2-Straulești) la un interval de circa 11 minute.

De asemenea, informam publicul calator ca în contextul actual și tinând cont de Ordonanta Militara nr.2/21.03.2020 care prevede la art. 9, alin. 2 ca : “Se pot oficia slujbe în locașele de cult de catre slujitorii bisericești/religioși, fara accesul publicului, slujbele putând fi transmise în mass-media sau online”, în noaptea de Înviere, 18/19.04.2020 , trenurile de metrou nu vor circula!", se arata în comunicat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea