Social

# noptea de paste #metrou #paste

Metroul nu va circula in noaptea de Pasti

Metroul nu va circula in Bucuresti in noaptea de Inviere.  Anuntul a fost facut de Metrorex, într-un comunicat de presa în care e specificat și programul de circulatie al trenurilor în perioada sarbatorilor Pascale.

"Cu ocazia Sarbatorilor Pascale din acest an, Metrorex reorganizeaza circulatia trenurilor de metrou, astfel:

 în perioada 17- 20 aprilie 2020, trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera) şi Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) la un interval de circa 10 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2-Straulești) la un interval de circa 11 minute.

De asemenea, informam publicul calator ca în contextul actual și tinând cont de Ordonanta Militara nr.2/21.03.2020 care prevede la art. 9, alin. 2 ca : “Se pot oficia slujbe în locașele de cult de catre slujitorii bisericești/religioși, fara accesul publicului, slujbele putând fi transmise în mass-media sau online”, în noaptea de Înviere, 18/19.04.2020 , trenurile de metrou nu vor circula!", se arata în comunicat.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.