Social

#metrorex #metrou #mall #metrou capitala #plan metrorex

Metroul din Capitala se transforma in mall! Iata noul plan al Metrorex

Metroul din Bucuresti se va transforma in curand intr-un adevarat mall. Acesta este noul plan al reprezentantilor Metrorex, care vor sa ofere spatiu comercial in subteran pentru hipermarketuri, dar si pentru alte magazine, mult mai cochete decat cele actuale.

Spatiul comercial inchiriabil din subteranul de la metrou este de peste 6.000 de metri patrati si poate fi un concurent acerb pentru orice mall din Capitala, mai ales ca pe aici trec zilnic peste 600.000 de calatori, potrivit stirileprotv.ro.

Pentru a atrage clientii in subteran, conducerea Metrorex a comandat un studiu sociologic pentru a afla care este tipul de cumparator de la metrou si ce suma ar fi acesta dipus sa cheltuiasca in magazinele din subteran.

Doua lanturi de hipermarketuri cunoscute au anuntat deja ca ar fi interesate sa se extinda si in zona din subteran a metroului bucutestean. Pana atunci insa, conducerea Metrorex trebuie sa incheie contractele cu actualele spatii comerciale, care sunt valabile trei ani.

Sursa foto: qmagazine.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea