Social

#cresterea parului #tratatment pentru calvitie #trombocite #proceduri infrumusetare

"Metoda vampirului", un nou tratament pentru calvitie

Oamenii de stiinta britanici spun ca au descoperit un nou tratament pentru calvitie, insa marturisesc ca nu este recomandat persoanelor slabe de inger.

Cercetatorii sustin ca pot stimula cresterea parului prin injectarea unei solutii derivate din propriul sange in zonele afectate de calvitie.

Acestia il numesc tratament "vampir" si spun ca implica extragerea unei mostre de sange de la pacient si procesarea acesteia intr-un aparat care extrage plasma bogata in trombocite, substanta ce este injectata apoi in zonele cu calvitie.

Oamenii de stiinta spun ca aceasta substanta poate stimula crearea unor noi celule stem sub piele, ce vor ajuta parul sa creasca din nou.

Astfel de tratamente sunt deja folosite in anumite procese de infrumusetare, injectiile cu plasma bogata in trombocite fiind utilizate pentru reducerea efectelor imbatranirii pe fata si pe maini.

Sursa foto: a1.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea