Social

#brad #pom_craciun #brad craciun #craciun #sarbatori #cum sa alegi bradul

Metoda stiintifica pentru a alege bradul perfect de Craciun

Un profesor de la Universitatea Kingston din Londra a pus la punct o metoda stiintifica pentru a alege bradul de Craciun perfect dintr-o gama larga de varietati care se gasesc in acest moment pe piata.

Profesorul a explicat ca, pentru a alege bradul ideal, trebui sa ai in minte patru intrebari-cheie: "Preferi un brad natural?", "Ti-ar placea un brad mare si stufos?", "Doresti ca bradul tau sa aiba un parfum de Craciun?", "Doresti sa decorezi bradul din varf si pana jos?".

Aceasta noua metoda de a alege bradul a fost intitulata "Arborele decizional de Craciun", iar profesorul Gordon Hunter spune ca se bazeaza pe un principiu utilizat de medici pentru a pune un diagnostic sau pentru a prescrie un tratament personalizat.

Asadar, daca vrei sa alegi bradul perfect in acest an, trebuie sa iei in considerari factori-cheie ai aceste formul: mirosul, stilul, culoarea si marimea.

Sursa foto: cotidianul.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea