Social

#meteo #incalzire #vremea

Meteo: Vremea continua sa se incalzeasca

Vremea isi continua procesul de incalzire in Romania, pe fondul scaderii presiunii atmosferice si aparitiei unei mase de aer cald care traverseazca teritoriul tarii, anunta adevarul.ro

Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, temperaturile maxime situandu-se in intervalul 27-35 de grade. Cerul va fi variabil si va prezenta innorari accentuate dupa-amiaza la munte si in nordul Romaniei, unde va ploua izolat. Precipitatii se vor inregistra la noapte in vestul tarii.

Marti

In jumatatea de vest vremea va fi instabila, urmand ca pe arii extinse sa ploua torential . In restul teritoriului, vremea ramane calduroasa, cu maxime cuprinse intre 20 de grade (Dealurile de Vest) si 35 de grade ( Campia Romana ).

Miercuri

In majoritatea regiunilor tarii, vremea va fi in general instabila si racoroasa. Cerul va prezenta temporar innorari accentuate si pe arii relativ extinse va ploua. Ploile, mai ales averse , vor fi insotite de descarcari electrice . Maximele termice:18-28 de grade. Temperaturi mai ridicate se vor inregistra in sud-est.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea