Social

# avertizare de canicula # canicula bucuresti #canicula #starea vremii #vremea

Meteo: Revine canicula

Vremea isi continua procesul de incalzire la inceputul acestei saptamani, devenind caniculara in sudul si vestul Romaniei.

Luni, vremea va fi frumoasa si se va incalzi usor, devenind calduroasa in majoritatea zonelor tarii. Cerul va fi variabil spre senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi de 27 - 35 de grade, iar cele minime se vor situa intre 11 si 21 de grade.

Marti, vremea va fi calduroasa, local caniculara indeosebi in vestul si sudul tarii. Cerul va fi variabil spre senin, cu innorari spre seara si in cursul noptii in regiunile estice, nord-estice si in zona de munte, unde pe arii restranse vor fi averse insotite de descarcari electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 32 si 36 de grade, iar cele minime intre 14 si 24 de grade, usor mai scazute in depresiuni.

Miercuri, vremea se mentine calduroasa in majoritatea tarii, local caniculara indeosebi in vest si sud. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nord-estul teritoriului si in zona montana, unde izolat vor fi averse slabe si posibil descarcari electrice. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 11 grade in depresiuni si 23 - 24 grade in Dealurile de Vest. Maximele termice se vor situa intre 29 si 37 de grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea