Social

#vijelii Romania #prognoza meteo #anm #vremea

METEO Avertizare de vreme rea pentru toata Romania!

Vesti poroaste de la meteorologi! Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o informare de ploi torentiale, valabila luni intre orele 12-21, pentru toata tara.

Potrivit ANM, “in dupa-amiaza si seara zilei de luni, 4 iulie instabilitatea atmosferica va fi accentuata in Oltenia, Muntenia si Dobrogea, precum si in zona Carpatilor Meridionali si Orientali, unde vor fi perioade de timp cu innorari, local averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat grindina."

Meteorologii mai transmit ca, local, cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp si punctiform 40 l/mp.

Vestea buna este ca in perioada imediat urmatoare temperaturile vor fi suportabile in toate regiunile tarii. Doar in dupa-amiaza zilei de miercuri in Lunca Dunarii se vor mai depasi 30 de grade Celsius.

De miercuri dupa pranz, instabilitatea atmosferica se va accentua in jumatatea nord-vestica a tarii, unde vor aparea averse de ploaie, insotite de descarcari electrice, vijelii si vor fi conditii de grindina, scrie digi24.ro.

Joi, fenomenele de instabilitate se vor muta in jumatatea sud-estica a tarii si vor fi arii extinse. In intreg intervalul maximele nu vor mai trece de 33 de grade.

Mai multe informatii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea