Social

#deces Regina Ana #Regina Ana a Romaniei #. regele mihai #Regina Ana a murit

Mesajul presedintelui catre Regele Mihai dupa decesul Reginei Ana

Dupa anuntul decesului Reginei Ana a Romaniei, presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante Casei Regale, inclusiv Regelui Mihai, caruia i-a transmis o scrisoare de condoleante.

„Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei va ramane pentru totdeaunain memoria siin sufletele noastre drept unul dintre cele mai importante simboluri deintelepciune, demnitate si un reper deosebit de conduita morala. De-a lungul onorabilei sale vieti, Ana a Romaniei a fost expresia celor mai distinse valori de decenta, devotament si dragoste fata de tara al carei nume l-a purtat. Regina Ana a fost alaturi de Majestatea Sa Regele pe toata perioada amarului exil si a militat alaturi de Mihai I pentru propasirea Romaniei. Turneele si misiunile diplomatice pentru aderarea Romaniei la NATO si la Uniunea Europeana stau marturiein acest sens. Doresc sa transmit,in aceste clipe dificile, compasiunea si solidaritatea mea Majestatii Sale Regelui Mihai siintregii Familii Regale”, este mesajul transmis de Administratia Prezidentiala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea